Besök från utlandet!

Hade besök av en snygg tjej och jag visade henne runt i Göteborg. Vi var på Botaniska trädgården, en massa olika caféer, inne i centrum, ute på disco, vid havet, Delsjön, kampsportsklubben och vi var på Liseberg. När vi var på Liseberg så vågade hon åka alla sakerna så vi åkte tillsammans dom allra värsta. 

När vi var på Liseberg så fick man i sina åkhäften även 4 fria spel på olika typer av spelhjul. Jag tänkte att vi skulle spela efter att vi hade åkt attraktionerna bara för att man skulle slippa att bära en ev vinst under tiden man åker någon av attraktionerna.

Så efteråt så gick jag fram till Toblerones spelhjul. Satsade på 81 och 82, det blev 83 som vann. Nästa gång tänkte jag att nu lär vi inte vinna eftersom hjulet redan har stannat här på 83. Men jag satsade på 81 och 82 igen. 

Hjulet stannade på 81 och vi fick en stor Toblerone på 2 kilo. Eftersom vi inte klarar av att äta så mycket. och inte vill äta så mycket så gav jag bort till 2 barn på vägen tillbaks till bilen.

Jag satte sedan ut annonser i Facebook på bortskänkes. och gjorde påsar med 10 Toblerone i varje så skänkte jag bort 3 stuckna påsar. Jag skänker bort mycket på Facebook eftersom vi får mycket saker medan vi flyttar med vår flyttfirma. 

Idag hade vi tex ett dödsbo som skulle tömmas. Det var en hel bil full med möbler. Jag behöll en LCD tv med dvd spelare och med fjärrkontroller. Även en söt liten lampa.