Gäller att våga!

Låt mig säga att du går in i en bensinstation, ser en otroligt vacker tjej. Du får fram namnet Rebecka! Du vill gärna få träffa henne  och du är intreserad. men tyvärr för blyg?

Tänk på att du har allt att vinna och inget att förlora. Våga prata och allt blir så mycket enklare. Tänk vad många tillfällen man har gått förbi för att man inte vågar prata eller vågar fråga.

Du kan få ett nej, men det är inte hela världen. Har man vågat fråga så har man gjort det och slipper tänka på det efteråt. Jag tycker att man ifall man är tex blyg att man frågar om småsaker. Att helt enkelt våga. Sedan blir man järvare och järvare när man märker att man får respons.

Det finns ju inget värre en en kille på tex ett dansgolv som inte vågar gå fram och prata med en tjej. Att säga vad man tycker och tänker är oftast komplimanger till tjejer. Och dom gillar det. Men tro för guds skull inte att alla tjejer som pratar tillbaks att dom är intreserade av er,

Det kan vara så att hon/han bara är trevlig mot er. Men våga ta chansen, det finns så många tillfällen att träffa någon om man bara vågar. Man måste inte vara alkoholpåverkad för att träffa tjejer.