Linumer Bruch Nord

Var i Berlin och Hamburg i igår och när vi skulle äta på ett ställe så kunde dom verkligen ta betalt för allt. Jag förstår att man skall ha betalt för sina tjänster men vissa går verkligen för långt. Blir man för snål så försvinner kunderna och då återkommer dom inte.

Nu ligger detta visserligen vid stora motorvägen och det kommer säkert nytt folk hela tiden som går att lura. Jag beställde mat. Maten kostar lite över 8 euro. Då tycker man ju att dricka, bröd, sallad ingår.

Men inte här. Här tar man först betalt för maten. Mellan 8 och 11,99 euro i pris. Och då använder dom en micro för att värma maten åt er. Sedan tar dom betalt för en minibaguette tex 0,79 euro. Smör 0,69 euro. Dricka ur en maskin som dessutom var avstängd först. Så när polaren tog drickan så var den inte så god. Det blev nämligen inte tillräckligt med kolsyra i den.

Sedan tar man extra betalt för såsen. För lite sallad fick polaren betala 3,49 euro.

Polaren som desutom hade beställt snitsel och pommes fick ganska kalla pommes eftersom dom bara tillagade dom under en mycket kort stund.

Det var knappt något folk som åt här. Förstår det med tanke på ryktet. Själv så fick jag betala 5,50 euro för lite pizzasallad. Att man kan med och ta betalat för lite sallad och en sådan summa. Jag åt kassler och fick en kasslerbit som hon värmde i micron.

Hade detta varigt i Sverige så hade jag klagat hos dom. Men när dom inte förstår språket så är det ju knappast någon ide. Men det var ett bra sätt för dom att bli av med kunderna. Jag undrar hur många tyskar det är som klagar hos dom och vad tjatigt det måste vara för dom som jobbar där. För jag tror knappast att det var en engångs händelse.