Nakenbild tack!

När jag var aktiv och dejtade så hörde jag att många tjejer klagade på att killarna beter sig som svin. Tjejerna fick nakenbilder på killarna som skickade bilder på deras organ. Och jag fattar inte hur jävla dumma i huvudet dessa killar kan bli. Hur tänker man då?

Eller inte tänker alls? Jag menar att om en kille skickar en bild på sig själv naken. Hur vill han då att tjejen skall reagera. ”Oj vilken fin snopp honom vill jag träffa och få ha sex med”. Jag tror knappt att det finns någon normal tjej som gillar det.

Och skulle tjejen gilla det, vad är det då för typ av tjej. Är det inte bättre att söka upp någon annan dejtingsite som är mer oseriös? Så att ni hittar likasinnade.

Och vill en kille träffa en idiot så varsågod, fortsätt i samma bana. Ditt jävla pucko.

Jag fick en gång en par bröst på en bild, jag hade absolut inte bett om det. Tjejen ville sedan att jag skulle skicka en bild på mina nedre delar. Jag sade att det gör jag inte. Jag menar varför skall jag göra det. Det är inte jag ifall jag hade gjort det.

Jag sade till tjejen att den är till för att titta på. Den är till för att användas. Hon blev inte glad. Och man undrar ju vad det är för typ av tjej som ber om en sådan bild. Sedan vet man ju inte vad hon skulle ha den till.

Utpressning hade absolut inte fungerat på mig. Jag hade hellre bett henne dra åt skogen än att ge med mig för utpressning och det nu var syftet.

Det är bara idioter till svin som skickar nakenbilder och detta är absolut inte respektfullt mot tjejerna. Men det är väl lätt att gömma sig bakom en datorskärm. Men i mina ögon är du inte en man. Utan en jäkla råtta.... 

Själv dejtar jag en snygg tjej och är glad att vi kommer snart att träffas,,,,,,