Tjurfäktare dödad!

I början av Juli dog en tjurfäktare  i Spanien. Det var länge sedan någon dog under en tjurfäktning. Och han blev bara 29 år gammal. Man må tycka vad man vill om tjurfäktning. Själv bryr jag mig inte så mycket om vad andra länder gör.

Skall vi svenskar gå in och börja ogilla vad andra länder gör. Men det mest tragiska är inte hans död i sig tycker jag. Visst han var bara 29 år gammal och har en fru och säkert barn. Det tragiska är att när han dog och det skrevs på hans facebook så började idioter att kommentera hand död i det positiva. Att det var karma osv. 

Jag undrar om dessa människor som gömmer sig bakom en datorskärm även hade gjort detsamma under en begravning? Skulle svaret vara ja, så är det verkligen riktigta jävla idioter. 

Att man kan dö det får man nog tyvärr räkna med. Det är som i bilspsorter och vissa utövningar där man vet om riskerna. Men att en familjs övriga medlemmar skall få läsa oförskämda kommentarer på hans facebook när dom sörjer. 

Det visar en hel del vilka sjuka människor det finns. Räcker det inte med att han har dött. Hjälper det några andra om man är sjukt taskig mot överiga familjemedlemmar och anhöriga.

Vissa tänker inte..... skulle vara lika kul för dom som tyckte att det var bra att han dom. Om dom blev namngivna. Skulle inte tro att dom skulle stå för sina ord..

Det possitiva i det hela är att det kanske blir ett slut för utövande av detta djurplågeri nu...