Köpte tillbaks mina gamla skor!

När vi var på Freeport i Kungsbacka så måste jag säga att det har blivit mycket bättre. Innan så klagade ju butikerna mycket på att det var dyra hyror och att det var lite folk som hittade dit.

Priserna tycker jag har blivit bättre. förut var det inte så billigt utan jag tycker att det har blivit bättre priser nu. Dom har ca femtiotalet butiker som säljer skor, kläder, och heminredning. 

Jag köpte skor hos Nike. Jag hade tidigare köpt skorna som är i vänster i bild. Dessa köpte jag utomlands. När jag nu tittade på skorna till höger så stod det att ordinarie pris var 1 000 kr men att dom sålde ut dom för 700 kr. 

Jag gillar skorna eftersom det är en sk gelékudde under sulan.

Jag brukar inte bry mig så mycket om priset utan att skorna skall vara snygga och sköna. En polare till mig köpte ett par andra för bara 320 kronor. 

När jag köpte skorna så tog jag på mig dom direkt och lade mina gamla skor i kartongen. När jag kommer till kassan så tittar expediten på skorna för att se att det är samma storlek på båda skorna. Jag tittade på henne för att se om hon skulle reagera på att det var andra skor i lådan men hon reagerade inte på det. 

För att uppmärksamma henne på skorna så frågade jag henne om hon hade skorna i vitt. Hon svarade att det hade dom inte. Och hon svarade väldigt självsäkert också. Precis som att hon viste. Jag sade till henne att jag tyckte att det var en väldigt snygg modell. Och hon höll med. Men det är klart jag har aldrig hört en expedit som har sagt motsatsen.