Goldiggers!

Tycker att det finns så mycket golddiggers ute i samhället. Många kan ta en kille bara för pengarnas skull. I mina ögon är man då en hora.

Jag känner mycket folk och vet att en tjej tog en kille bara för att han kunde köpa en villa till dom båda. Killen ser inte bra ut i mina ögon. Han har visserligen ett bra jobb och jag förstår att det kan vara tryggt att veta att räkningarna kan betalas varje månad.

Men jag tycker själv att kärleken är viktigare än pengar. Jag dejtade en gång en tjej som var mångmiljonär. Många tyckte att jag skulle hålla mig till henne. Hon behövde inte jobba, hon bodde i en fin villa, hade en fin bil, och pengar på banken.

Men hon var alkoholist, gick nästan hela tiden omkring med ett glas vin, och hon rökte. En söt tjej som blir så jävla mycket fulare när hon röker att jag aldrig vill ha en rökare. Att ha en tjej som förstör sin hälsa genom att betala för cigaretter som ger en otroligt äcklig röklukt. Nej tack.

Jag har tittat på några Youtube klipp på datorn om golddiggers.  Det kommer fram en kille till en tjej och tjejen är helt ointresserad tills hon tror att killen har mycket pengar. Då vänder det helt för tjejen som tidigare sade att hon hade pojkvän nu helt plötsligt vill åka med killen.

Det finns så mycket sådana filmer på youtube och det är ganska underhållande.

Jag tycker att det räcker att en kille/tjej vill jobba och inte är arbetsskygga. Då är ett förhållande helt rätt. Är dom däremot arbetsskygga så skulle jag inte vilja vara ihop.