Jag gifter mig snart!

Jag tycker att jag har ett otroligt bra liv. Reser mycket och gör det som jag känner för. Jag har alltid gjort det som jag vill göra och struntar i vad andra tycker och tänker.

Jag skiljde mig år 2012 och det är nu snart 4 år sedan. Det var en falsk satans tjej. Men jag är glad för det som har varigt. Speciellt mina två söta barn.

Jag har haft många frierier och bara under detta året tror jag att jag är uppe i hela 5 styckna. Och då räknar jag med dom som är seriösa. Skall jag ta med dom som hade velat gifta sig med mig så är det över det dubbla ungefär.

Jag är väldigt kräsen när det gäller tjejer. Vill ha en snygg tjej. Och numera vill jag även ha en trogen och ärlig tjej. Var ju ihop med en otrogen tjej innan. Hon har ni säkert läst om här.

Nu har jag träffat en tjej som jag vill gifta mig med. Det gäller bara att även hon satsar.  Jag är en sådan kille som gärna satsar om det är lika tillbaks. Blir det inte så då går jag hellre vidare.

Jag är dock ganska säker på att jag kommer att gifta mig under detta året. Jag har träffat en tjej 2 gånger i Vitryssland och en gång har hon varigt här i Sverige. Hon har två jättetrevliga barn. Och vi kommer bra överens.

Jag kommer att skriva om det så får vi se hur det går. Jag älskar henne. Och jag tycker att man har allt att vinna och inget att förlora.