Slagsmål till max!

Sidospark

Jag skulle släppa av en kompis på Högsbo. Vi ser en kille med en moped längre bort som börjar ta sönder en backspegel som sitter på sidan på en bil. När killen har fått loss backspegeln så ger han sig på vindrutetorkarna på bilen.

Kvinnan som sitter i bilen lyckas köra därifrån. Och vi ser hur killen med mopeden följer efter henne. Jag säger till kompisen att vi följer efter och hjälper kvinnan. Jag startar lastbilen utan att vänta på hans svar.

Kvinnan i bilen kör ner på en 50 väg och kör mot Marklandsgatan. Vi kör efter och ser hur mopeden kör efter bilen.  Bilen kör under bron vid marklandsgatan och det är grönt ljus, bilen är ensam i sitt körfält.

Bilen passerar trafikljusen och mopeden ligger bakom och försöker komma ikapp. Det hinner bli rött ljus. Jag tittade noga så att det inte kom någon bil, buss eller gående. Jag kör mot rött ljus för att kunna ligga bakom kvinnan och mopeden. 

Kvinnan kör ner mot Dag hammarsköldsleden med mopeden bakom sig. På Dag hammarsköldsleden är det minst 80 som gäller och där kan hon skaka av sig mopeden. Det är också en lång väg på ett par kilometer så där har mopeden inte en chans.

Men istället så kör hon upp mot Flatåsmotet.  När man kommer upp på motet så blir hon tvungen att kolla trafiken och bromsa in. Det gör också att mopeden kommer närmare. Mopeden gör allt för att komma ikapp och är helt manisk. Han vill verkligen komma ikapp bilen.

Sedan bestämer kvinnan för att köra tillbaks på Högsboleden och det innebär att bilen blir tvungen att sakta ner. Nu kommer mopeden allt närmare. Bara några meter från bilen. Mopen hinner också köra ikapp bilen precis när kvinnan svänger vänster för andra gången.

Mopeden kör framför bilen och bilen stannar. Jag ligger bara några 40-60 tals meter bakom bilen. Jag kör framför bilen och ser att killen har gått mot kvinnan i bilen. Jag tvärbromsar och mina bromsar låter när man tvärbromsar.

Jag går mot killen och tar tag i honom i kläderna och frågar vad han sysslar med. Jag väntar inte på svar utan ger honom ett par smällar. Slår som en boxare med raka slag och krokar. Tar tag i killen och knäar honom. Killen faller till marken och jag ger honom en spark i huvudet.

Killen tuppar av och jag tänker att nu kommer det att ta ett par minuter innan han kliver upp. Det tar någon sekund så är han på benen igen. Jag slår honom mer. Han frågar nu var jag sysslar med och jag svarar honom inte utan slår mot honom. Alla slag och sparkar går in helt perfekt.

Efter att ha gett honom en omgång så går jag mot bilen. Killen slår mot min backspegel och jag tänker ge honom mer stryk men polaren i bilen ropar på mig. Jag går då mot bilen och öppnar dörren. Jag ser då att killen hoppas på sin moped och kör rakt mot mig.

Nu kommer han antingen att köra på mig, eller försöka slå mot mig när han körförbi mig. Han kör precis mot mig. När han är två till tre meter från mig med mopeden i full fart så lägger jag upp benet i luften och sparkar en sidospark.

Sparken träffar helt perfekt. Mitt i magen och killen faller av mopeden och flyger raklång av ner mot marken. Mopeden ramlar omkull och killen faller rakt pladask. Rakt ner i marken.

Jag tänker att nu lär han skada sig. Men killen hoppar upp på mopeden och drar därifrån. Kvinnan kör iväg och vi kör efter henne för att se att han inte fortsätter efter henne. Han kör efter henne. Ner mot Marklandsgatan och när vi är vid Frölunda borgs ishall vid rondellen. Då kör mopeden mot trafiken och vi kör med trafiken med kvinnan framför oss.

Vi kör slottskogsgatan och sedan vid rondellen vid Margretebergsgatan så kör vi efter kvinnan. Nu ser vi inte längre att Mopeden följer efter kvinnan.  Vid Margeretebergsmotet kör kvinnan ner mot Dag Hammarssköldsleden och vi signalerar mot kvinnan för att se om hon vill stanna till och prata. Men hon kör vidare och hon måste vara chockad.

Jag släpper av kompisen och åker sedan hem. Jag ringer polisen för att se om kvinnan har ringt till dom och för att se om hon skulle behöva ett vittne.  Hon har inte ringt till polisen och det tycker jag var konstigt.

Hade hon ringt så hade dom kunnat komma ganska snabbt tror jag. Polisen frågade mig vad killen sade när jag hade frågat honom vad han sysslar med. Jag svarade att han inte han svara, eftersom jag tog hand om honom.

Jag kan tänka mig att killen var förbannad för att 2 bilar hade stannat till vid en infart till en parkering och killen ev hade fått problem genom att antingen bromsa hårt, speciellt om han nu hade kört snabbt. Eller om dom två bilarna hade skymt hans färdväg på något sätt.

Men jag tycker att man skall hjälpa folk som behöver hjälp. Om dom är normala. Skriver normala pga att det hände en häpnadsväckande sak när vi jobbade idag. Det kommer jag att skriva om i nästa blogginlägg.

Jag sparkade killen så förbaskade hårt att jag har svårt att gå normalt. Men foten blir bättre och bättre. Och det var verkligen värt det. Nu fick man använda sin träning till 100 procent och verkligen satsa 100 procent utan problem.

Killen på mopeden var förstås narkotikapåverkad. Ingen normal person tål så mycket stryk. Men jag kan tänka mig att han har ont dagen efter.