Första hjälpen!

Eget tagen bild på Alkisen Svante!

När jag och en kollega var och jobbade i Landalabergen så råkade vi arbeta i samma trapphus som min exfru exman bodde i.

Det är en alkolist som är pensionär numera, Och min exfru var född 76 och från Ryssland. Säger en hel del om hur desperata vissa ryssar är på att få komma till Sverige.

Jag har även skrivit om min exfru här. Klicka på länken för att komma dit.

Min falska ryska fru

När vi jobbade så uppmärksammade jag att en äldre man hade ramlat ca 30 meter från vår lastbil. Jag tittade åt det hållet och det hade precis hänt.

För bredvid honom stod en yngre kille som gjorde mig uppmärksam på att det hade hänt.

Killen ropade dit mig och jag gick dit. När jag har gått halvvägs så frågar jag ifall han har puls. Killen svarade ja. Jag frågade detta eftersom jag är utbildad i hjärt och lungräddning.

Jag ser en äldre man som ligger ner och som inte tar sig upp. Han ligger ner och tittar på mig när jag ser att det är mitt ex före detta man.

Ett stort svin med andra ord. Inte för att han har varigt ihop med henne utan för hur han har betett sig mot henne.  

När jag ser att det är Svante som han heter så säger jag att ”det är ju Svante, den idioten hjälper inte jag”. Och så vänder jag därifrån för att fortsätta med mitt jobb.  

Mannen hade även kissat på sig. Så när det kom dit folk som ville hjälpa honom så var dom inte så glada eftersom han hade kissat på sig. Och så var han full.

Han är ju alkoholist och då tycker jag att det är självvållat. Med andra ord så får man tänka om innan. Tänka på konsekvenser och handling.

Men en alkolist tänker väl bara på alkohol. Och tar konsekvenserna när dom kommer. Svante hade också en sk gåstol så uppenbart så hade han problem redan innan han började dricka.