Stalkers!

Jag förstår mig absolut inte på personer som förföljer andra! Hur tänker man då? Om jag förföljer denna tjejen så kanske hon vill ha mig! Tror knappast att någon vettig människa vill ha en förföljare. Det är ju idioter.

Hur kan man tro något annat. Att förfölja en tjej och tycka att man gör något bra? Eller tänker dom ens, jäkla ärthjärnor.

En polare tog kontakt med mig. Det är en som förföljer hans mamma. Det är en kille som förföljer så mycket att hon inte ens kan bo hemma.

Han frågade ifall jag kunde hjälpa hans mamma. Absolut sa jag.

Någon dag när jag är ledig i veckan så tar vi hand om det. Jag sade att jag vill ha killens telefonnummer så att han får en chans att dra sig ur innan man råka på honom.

För sedan är det försent. Jag sade att hon kunde skicka ett sms till förföljaren om att hennes kille kommer snart från Stockholm och att han inte lär bli glad.

Jag tänker det är ju synd om killen får ont utan att ha hunnit tänka något. Förföljer man efter en varning så är han värd att få ont. Mycket ont.

Min vän vill ta hand om honom och ha mig som backupp. Men jag vill ju ”prata” med honom. På hans språk förstås. Vi får se hur det går.. Jag menar, jag vet hur det kommer att gå, men jag kommer att följa upp detta menar jag.