Bortskänkes på FB!

När vi jobbar med flytt så får vi otroligt mycket saker. Vi slänger också mycket saker. Men jag skänker hellre och då på Facebook och personerna blir glada som hämtar.

Jag tar bilder på sakerna oftast under tiden man jobbar med det. Och sätter ut annonsen direkt med hjälp av mobiltelefonen. Ibland så skriver jag att jag kör sakerna för lite bensinpengar. Och då oftast så lite som 50 kronor.

Kan tyckas vara lite för att köra något men kör man 10 saker under 2 veckor så blir det ändå lite bensinpengar. Och skall mansjälv lägga ut diesel och sedan sin tid på att lämna sakerna då hade jag hellre slängt det.

Ofta händer det att personer som har fått saker inte hämtar men då lägger jag bara ut det på nytt. Jag letar inte upp personerna och frågar när dom vill hämta utan jag struntar i dom. Hör dom av sig efteråt så säger jag bara att det redan är hämtat.

Här finns lite bilder på saker som jag har skänkt bort. Så bor du i Göteborg eller dess närhet så kan du följa mig på Facebook så ser du när det kommer inlägg om bortskänkes annonser. Dom som följer mig får saker i första hand.