Kickboxning

Jag har tränat kickboxning ända sedan jag var liten och det är jag glad för. Det har gjort att man är duktig på att försvara sig och även så att man inte är rädd när man möter andra i konstiga situationer. 

Då jag inte alltid vet vad jag skall skriva om så kommer det nu och några dagar framåt här att handla om just Kickboxning och min träning. Fast mer när jag använder det som försvar eller liknande. 

En situatin var när jag var gift med den falska Anna Andersson från Ryssland. Hon har ni säkert läst om. det var hon jag var ihop med som anklagade mig för att ha varigt otrogen och så var det hon som hade klamydia och inte jag. 

Och om du undrar ifall vi fortfarande var ihop efter det så kan jag säga nej, och det är jag stolt för. Skulle aldrig kunna vara i ett förhållande där någon är otrogen. Tror inte ens att man hade varigt med henne om man ens var ful som stryk. 

När vi bodde tillsammans och var gifta så tänker man ju att man gör bra för varandra och att man stöttar varandra. Men så tänker inte Anna inte. Och det kommer ni att få bevis om här. Jag hade en delägare till min firma som heter lasse.

När jag hade Eniro hemma hos mig och skulle prata med dom om att ha reklam i deras kataloger och på internet så ringde min falska exfru till Lasse och talade om att jag höll på att köpa reklam av Eniro.

Vi hade ju företag tillsammans och då anser jag att man blir tvungen att synas för att få kunder. Syns man inte så finns man inte. 

Lasse bodde alltså ca 5 mil från Göteborg. Hade man nu haft en riktig trogen och ansvarsfull fru så hade ju hon stöttat mig. Man nej då. När Lasse hörde att jag gjorde upp afförer med Eniro så körde han hem till mig. 

Jag visste inte om att Lasse var på väg till mig. Så när jag var nere på bensinsstationen för att lämna ut en lastbil som skulle jobba så kom Lasse dit. 

När jag som körde lastbilen skulle öppna dörren så slog Lasse mig i ansiktet direkt när jag öppnade bildörren. Utan förvarning. Jag gjorde så att jag gick ut samtigt som jag satsade allt jag kunde på en rak höger. 

Jag träffar Lasse rätt på näsan och Lasse vacklar till. Jag ställer mig i position för att kunna fortsätta slå och tänkte fortsätta med kombinationer av slag och sparkar. Men jag märker att Lasse är så påverkad av slaget att han vacklar och blir ostadig. 

Jag förstår att jag fick in slaget perfekt. Lasse är inte på humör för att fortsätta att slåss när jag tittar på honom. 

Senare så får jag höra att Lasses slag hade tagit så hårt att jag hade lyckats knäcka näsbenet på honom. 

Senare så bad Lasse om ursäkt för att han hade börjat slagsmålet. Jag köpte ganska snart ut honom ur firman