Slå eller skrämmas!

Jag tycker att bara för att man kan försvara sig så är det inte så att man går runt och slåss som en dåre! Jag tycker att det är roligare att skrämma folk om någon muckar med mig.

Nu är jag 1,92 lång så det blir ju inte så många som muckar med mig. Men när det väl händer så behöver man absolut inte slå personen/personerna. Utan då är det roligare att skrämma upp dom.

Jag vet en gång när vi var inne i centrum och det var några killar som av någon anledning började mucka. Då var det en kille som hade spelat allan och som var så tuff enligt honom själv. Jag förstod på killen att det var han som var den tuffa av dom som var där.

Vi var mitt inne i centrum inne i köpcentret. När killarna började mucka med mig så sa jag direkt att om dom vill slåss så tar jag gärna den som är tuffast och slåss mot. Jag pekade samtidigt på den tuffa killen. Och det räckte för han ville absolut inte slåss.

När han backar så backar ju även dom andra eftersom det var han som var den tuffaste. Dom märker förstås att man kan något eftersom man går på den tuffaste och inte går undan. Jag ville då verkligen slåss med honom och annars är det ju lika roligt att skrämma killarna.

Det blev inget denna gången och det var väl lika bra det.

En annan gång när jag jobbade som kock och hade hand om matlagningen åt 12 killar så fick vi över mandelflarn som jag hällde i Muslin för att det skulle bli lite mer i muslin och för att slippa kasta mandeln.

Det visade sig att det var en kille där som var allergisk mot nötter. När han upptäckte mandeln så blir han inte glad. Han går till mitt kontor där jag sover då. Han öppnar dörren och säger högt att han skall slå mig.

När jag vaknar till så hör jag att han sparkar på några stolar eller bord för att väsnas lite. Jag har hållit en låg profil och killen tror att man är en mes eller lätt att slå bara för att man inte går runt och skryter om vad man kan. Jag är ju en lugn kille så då tror han att man är ett lätt mål.

När jag uppfattar vad han säger så skriker jag till honom att hålla käft eller att komma in till mig om han vill göra upp. Killen räknar förstås inte med att få ett sådant svar utan tror att jag skall vara rädd för honom för att han går utanför hos mig och skriker lite och gör lite väsen.

Killen vågar inte komma in till mig och blir säkert rädd eftersom jag ju inte backar. Senare så frågar jag en annan stor afrikansk kille där som jag lär upp ifall jag kanske borde ha slagit killen. Men han svarar att jag skötte mig bra och att det var bra att jag inte slog honom. Killen bad senare om ursäkt.

Och det pratades säkert senare om att i det lugnaste vattnet går dom största fiskarna.