Du är rasist!

Om du tycker att det inte skall vara så många flyktingar i Sverige pga att det kostar alla skattebetalare en himla massa pengar. Och som gör att det blir indragningar och skattehöjningar. Då är du rasist!

Om dy tycker att det är fel att dina svenska släktingar som bor i ett hus sedan flera år skall flytta. trots att dom inte har någon annan stans att bo. Detta för att det skall göras om till flyktings boende. Då är du rasist.

Du kanske inte gillar att din dotter blir våldtagen i simhallen eller antastad av en massa sk skäggbarn. Då är du rasist.

Du kanske inte kan gå hem från centrum i en kort kjol utan att bli antastad av en massa utlänningar. Tycker du att det är fel, då är du rasist.

Du kanske tycker att det är fel att skäggbarnen och dessa båtflyktingar får både det ena och det andra för att antingen stanna kvar i landet eller för att lämna det. "Just det en massa bidrag". Tycker du att det är fel. Då är du rasist.

Du kanske tycker att din polisanmälan inte blir behandlad och utredd i tid? Pga att polisen har så mycket att göra med dessa så skäggbarn. Då är du rasist.

Du kanske röstar liksom mig på SD. Just pga allt detta som står här ovan. Då är du rasist.

Jag tror att ordet rasist har blivit ett väldigt fint ord. Även om jag tycker att patriot är lite bättre. 

Tycker du inte som mig! Ja då är du rasist!