Thaimassage, sextjänster.

Eftersom jag bär många pianon. Bara nu i veckan har vi haft nästan 8 stuckna. Och 2 flyglar så bär man ju ibland ganska tungt.

Kunderna tycker ibland att vi borde vara 4 man när vi bär tunga pianon eller flyglar. Och kunderna säger att dom var minsann 4 eller 3 man när dom bar upp det.

Men vi är alltid två man. Dels för att vi är starka och dels för att det blir ett bättre pris för kunderna. Det gör att man går till massage för att massera ryggen. Tror att det är bra att underhålla den lite.

Sedan är det otroligt skönt också. Det är inte dyrt heller.

Fördelen med Thaimassage är att dom är ganska duktiga på att ta i. Dom har verkligen kraft nog att massera och även lite hårdare om man önskar det.

Vad jag dock har märkt är att många thaimassage ställen håller på med andra verksamheter också. Jag har blivit erbjuden sextjänster i samband med massage.

Och skall jag vara ärlig så är det så äckligt att jag tror att dom som säger ja till att få en avrunkning måste vara helt desperata eller lite sjuka i huvudet.

Jag ser verkligen inte vitsen med det. Samtidigt så är det väl också ett sätt för dessa anställda att tjäna lite extra pengar till sina släktingar. För jag förstår att det är tradition att ta hand om sin släkt. Och det är också mycket viktigt att dom ställer upp på sin släkt.

En gång när en som masserade mig frågade mig om jag vill ha hjälp med den. Och så pekade hon mot snoppen. När jag då sade nej så sade hon, nej för vi gör inte sådant här.

Jag undrar, varför frågar man då? Det var förstås en bortförklaring och det var väl så att dom flesta säger ja till det erbjudandet.

En seriös massageställe som jag var på stod det en skylt. Frågar du efter ”Happyending” så åker du ut. Så det verkar som att dom var seriösa i varje fall.