Min framtida fru!

Jag har varigt och dejtat en snygg tjej i vitryssland. Vi pratade mycket på skype och träffades sedan två gånger i Brest i Vitryssland. Hon har även varigt i Sverige då jag bjöd hit henne. 

När hon var i Sverige så hade jag köpt en svensk landslagströja med tre kronor på. Själv så hade jag en rysk tröja på mig som jag köpte i Vitryssland. Första gången jag var i Vitryssland så köpte jag en tröja och sedan när jag var där andra gången så köpte jag två likadana till. 

Det står på min svarta tröja, "jag är ryss". Och det ser lite roligt ut när det kommer personer som förstår vad det står på min tröja eftersom Olga som hon heter den snygga tjejen. Eftersom hon har en svenska landslagströja på sig. 

Då tror ju folk som kan läsa min text att jag är ryss och att jag har kommit till sverige pga denna vackra blonda svensk. Men igentligen så är det jag som har tagit hit denna snygga tjej från Vitryssland. 

Jag skulle aldrig ta hit en tjej och gifta mig ifall jag inte trodde att det skulle fungera till 100 procent. Tror jag inte att vi kan vara ihop resten av livet, då hade jag lika väl kunnat vara med någon annan. Men jag tror verkligen på denna tjejen.

Jag vet att vi två kan få ett bra liv tillsammans.