Söker problem!

Det verkar som att jag drar till mig problem. Eller skall man säga att man söker upp problemen kanske. Under två dagar så händer två saker.

Jag var på väg från spårvagnshållplatsen vid virvelvindsgatan i Göteborg. Ligger på Hisingen. Klockan var ca 01,45 på natten.

Jag ser att en kille rör sig mot bensinstationen och tänker att det kanske är en som klottrar. För vi har många idioter, små skitungar som klottrar i Göteborg.

Så jag tänker att jag går åt det hållet eftersom jag känner dom flesta som jobbar där. När jag kommer upp vid sidan av stora vägen så ser jag att killen börjar bryta på skåpet där vatten och luften finns. Det är ett skåp som låses med hänglås när dom stänger för natten.

Jag har då en stor lyktstolpe som skymmer mig och killen som bryter på skåpet. Han tar tom fram en stor reklamskylthållare och använder den för att bryta upp skåpet.

Jag har med mig en polare som jag drar i så att inte killen som bryter skall se oss. Jag vill ju helt att han skall få upp skåpet och gärna med mycket skador så att man kan ta hand om personen sedan.

Jag tar upp min mobiltelefon och börjar filma killen. Men samtidigt så skall jag ju se till att han inte ser mig.

Efter en kort stund så kommer killen ner mot mig och jag visar upp mig och frågar vad han gjorde i skåpet. Han blir förvånad och säger att han bara hämtade vatten i sin vattenflaska som han har med sig.

Jag har samtidigt ringt upp en ev killarna som jobbar i den aktuella bensinstationen och han hör vad jag säger till killen. Jag säger till han i telefonen att det är en pundare som har brutit på skåpet. Pundaren blir förvånad och börjar gå därifrån. Han hade då två vänner uppe vid spårvagnshållplatsen som han börjar gå mot.

Polaren som jag har med mig är rädd att killen skall börja slåss. Också det att han har sina vänner. Jag säger åt polaren att han inte behöver vara orolig. Jag tar hand om det.

Jag frågar killen i telefonen ifall jag skall ringa polisen ang det som hänt. Jag tittar samtidigt på skåpet och säger att det ser helt ut i låset men att rutan är trasig lite. Han svarar att den var trasig innan. Så någon anmälan om det behövdes inte göras.

När jag går under bron för att komma hem så skriker hans pundarkompisar och pundaren till mig. Dom säger bla att han vet hur jag ser ut. Med tanke på att dom säkert är påtända så kan dom omöjligt se hur jag ser ut. Jag är inte orolig heller. Dom hade gärna får komma ner och titta närmare om dom hade velat. Det vågar dom förstås inte.

Jag skriker till baks till dom att dom är jävla pundare… och att dom har ett sådant himla lyckat liv…