Söker problem 2

När jag hade varigt ute med en vän på ett cafe och skulle åka hem så passerar vi två killar som går bredvid vägen på trottoaren. När jag kommer körande så pekar en av killarna finger åt vårt håll.

Jag fortsätter att köra men tänker sedan att jag skulle säga till killarna. Jag vänder bilen och åker mot deras håll. När jag ser killarna så står dom vit ett rödljus och det är vår tur att köra.

Jag kör fram emot dom och har turen att få killarna precis bredvid bilen. Jag frågade ifall det var något dom ville. Den ena killen som står närmast mig pekar då på sin kompis.
Jag frågar kompisen i fall det var något han ville genom att vara tuff.

Han hinner inte svara fören jag säger åt dom att det är bättre att dom försöker bete sig istället. Det står en äldre man och kvinna presic bredvid dom, dom tittar också på killarna och undrar säkert vad det handlar om. Dom hör förstås allt jag säger och jag bryr mig inte om det.

Tycker bara det är bra att dom får höra allt. Det är förstås ingen som dom känner. Jag tycker att man skall våga säga ifrån. Nu var det visserligen bara två små killar. Kan inte ha varigt mer än max 12-15 år.

Men många vågar inte säga ifrån och man måste uppfostra sina egna barn till att inte bete sig så här. När man uppfostrar barn så blir dom förhoppningsvis inte lika jobba att ha att göra med. Men framför allt så blir det ett lättare att handskas med barn som är uppfostrade än barn som inte är uppfostrade.