Om du möter en clown!

Polisen har skrivit bla "om du möter en clown". Jag har min egna lilla ide om vad och hur man gör om man just möter en clown!

Nu har det blivit en liten rolig grej att ha clowndräkt och mask på sig och skrämma folk. Och det är tom folk som har blivit hotade och tom knivskurna av dessa typer utklädda till just clowner.

Om jag möter en clown oavsett om det är hallowen eller barnkalas så hade jag följt efter den och tittat efter ifall det hade hotat eller skrämt någon.

Och hade den gjort det så hade den gjort det för sista gången. Jag tycker att man kan slå ner dom även om man bara ser dom. Att tycka att det är roligt att skrämma folk och ännu värre att ge sig på personer genom att skada dom. Då skall man få tåla lite styrk tycker jag. 

Så vad ni än gör. Sluta klä ut er till clowner. Oavsett ansledning. För det finns väldigt många som vill nita er. Är det barnklas så klä för guds skull ut er till något annat. 

Och om ni hotar personer så bör ni nog tänka om. Sedan spelar det ingen roll om det står mac-donalds på clownen eller inget alls.. Han får stå sitt kast.