Lär honom en läxa!

Jag var och besökte en polare i en butik, står vid sidan av kassan och väntar på att kunderna skall bli färdiga så att man kan prata med honom.

Det kommer in två äldre killar som är lite påverkade av alkohol. Den ena killen ställer sig bakom mig för att han tror att jag står i kö. Jag säger åt honom att gå före.

Han tittar på min Ukrainska polisjacka och pekar på märket på ärmen. Det står på ryska och alfabetet är en variant av det kyriska alfabetet.

Han pekar på texten och säger ”vet du vad det står där”. Ja, svarar jag.

Det står, och så säger han något i stil med, ”skit, bla, bla, bla”. Jag svarade att det var fel.

Han frågar då vad det står och jag säger, militärpolis. Han hånler då och gör sig löjlig över mig och texten.

Han pratar med polaren i kassar och säger något liknande om militär polis, Ukraina, han i kassan säger att jackan är därifrån.

Killen går sedan bort mot utgången ca 8 meter från kassan, och fortsätter att fjanta sig. Hans polare står kvar framför mig. Jag säger då ”jag är nykterist i varje fall,”

Och det gillade han inte, utan säger något, jag fortsätter och tillägger, ” och babblar inte en massa skit”. Säger även att ”skit i andra och sköt dig själv”.

Jag säger till hans polare för att checka läget med honom. ”Du sköter dig i varje fall”.

Den andra killen kommer emot mig och vill slåss. Jag går mot honom. Han skall ta tag i mig där inne och jag viftar bort honom och säger, vill du slåss får du gå ut. Jag vill ju inte att han skall dra ner en massa varor när han ramlar omkull.

Jag går utanför dörren och killen kommer efter. Han går dock väldigt långsamt när han stannar upp en meter innanför entrédörren.

Så fort han är utanför dörren så ger jag honom en vänsterkrok och en rak höger, han staplar ut och jag sparkar en frontspark, han ramlar lite bakåt av kraften men står upp, han försöker att sparka men det syns direkt att det är en amatör, så jag ger honom en frontspark till och sedan en vänster krok och en rak höger.

Killen ramlar ner mot marken. När jag sparkar honom så märker jag att det ramlar ut bla mynt ur mina fickor. Dålig jacka med låga fickor på med andra ord.

När killen ramlar ner till marken så har man all chans att slå till så mycket man kan. Men han har ju inte precis rånat stället så jag behöver inte satsa så mycket.

Jag ser att han även tappar sina cigaretter och mobil och något annat.

Killen går in mot butiken och ber att min polare skall ringa polisen. Nej det gör vi inte säger min polare. Killen som får stryk fattar inte att det är en vän till mig.

Killen går mot den mopeden som dom kom med och står bredvid den. Killen pratar om att han skulle ha haft en kniv minsann. När jag hör det så går jag mot honom. Killen går mot mig. Jag sparkar honom i magen en gång och en gång till. Satsar med några slag men vet inte om dom träffade så bra. Killen ramlar dock till marken igen.

Jag går därifrån eftersom jag tänker ifall någon annan ringer polisen. Först så plockar jag upp lite av mina mynt jag har tappat och tittar efter så att jag inte har tappat något viktigt som nycklar eller annat.

När jag har gått en bit bort så tittar jag efter så att inte någon bil eller killen på moped följer efter mig. Efter några få minuter ringer min vän upp mig.

Han frågar ifall jag har tappat några nycklar. Jag frågar om killarna är kvar och han säger nej. Jag märker att jag inte har mitt headset kvar så jag svarar ja på frågan om dom borttappade nycklarna, och vänder bort mot butiken.

När jag kommer bort så tittar jag efter mitt headset. Hittar det inte. Nycklarna min vän har hittat är inte mina. Det var några nycklar på en nyckelknippa. När han får reda på att det inte är mina utan förmodligen den andra killen så slänger han dom.

Jag säger också till min vän att det var en idiot och han håller med.