Philips Sonicare DiamondClean Eltandborste HX9352

Köpte en eltanborste som var väldigt dyr då, jag gav 1739 kronor för den år 2013 i december. Efter att ha använt den i över 2 år så tar batteriet helt slut.

Garantin gäller i tre år, men på batteriet i bara 2 år. En tillfälighet eller bara smart? Det går inte heller att byta batteri på den själv. 

Philips skrev till mig när jag skrev detta. Citat"

Patric  Hur länge håller det laddbara batteriet, mitt batteri lade av efter 2,5 år, helt stendöd nu. dock en mycket bra tandborste i snygg design.
 
Philips Hej Patric,

Tack för din fråga!

Produkten du nämner har en batteri som är laddningsbar, så du inte borde behöva byta ut den.
Se bara till att ladda den I 24 timmar när batteriet har dött ut, då borde den hålla upp till 3 timmar.
Om något problem skulle uppstå med produkten eller batteriet så har du 2års garanti.

Om du upplever problem med ditt batteri, är du mer än välkommen att skicka ett privatmeddelande med modellnummer, serienummer, inköpsdatum och dina kontaktuppgifter. Så ska vi hjälpa dig vidare :)

Ha en fin dag!
Mvh,
Ane
 
Patric Andersson Eftersom jag har haft min tandborste i över 2 år så hjälpte inte detta svaret mig, ni säger att garantin gäller i två år, och jag skrev här att mitt batteri stendog efter lite över 2 år...
 
Så vad gör man då? Jo man köper en likadan. väntar sedan ett tag och lämnar in den gamla döda tandborsten med det nya kvittot. Då får man en ny tandborste och har sedan två st.