Uppskattning

Jag tycker att det är trevligt när ni läsare hör av sig till mig.

Det började i förra veckan när jag hade en flytt. Det var en trevlig familj i Mölndal. Nu skriver jag inte bara trevliga för att dom pratade med mig om min blogg och annat. Utan dom var verkligen trevliga. Det var en kille och en tjej och så hade dom ett nyfött barn.

Paret hade anlitat oss tidigare och även bott nära mig. När han sökte på flyttfirman så hittade han även till min blogg. Vi pratade och gjorde flytten för dom. Vi hade även några saker gemensamt. En mycket trevlig och en passande familj.

Det andra som hörde av sig var en flytt vi gjorde för några månader sedan. Det var en familj som hade haft sina saker på lagring och vi fick i uppdrag att köra det ut till paret. Dom flyttade in i Frölunda. Tjejen i familjen ringde mig och pratade om ett specifikt innehåll och gav mig råd om livet. Det var trevligt och lite roligt. 

Sedan var det en tjej som hörde av sig ang några trevliga bilder jag hade på bloggen. Det är trevligt för det visar att det är personer som läser och som följer bloggen. Jag tycker att det är trevligt att det blir så många som läser. 

Nu är det inte gigantiskt många som läser men jag gör ingen speciell reklam för bloggen utan ni läsare tycks hitta hit ändå. Jag försöker att skriva så att alla skall förstå. Och det är enkelt eftersom jag själv är en människa som inte gillar "fina" och "svåra" ord bara för att det skall låta bra. Eller för att det skall se bra ut.

Följer ni pansarmannen på fb så ser ni enkelt om det kommer nya inlägg här. Och jag försöker skriva när jag har något intressant att skriva om. Man kan ju inte skriva bara för sakens skull.