Grand hotel Stockholm

Det hela började med att idioten Henrik Schyffert började att kritisera Grand Hotell för att dom lät SD använda deras lokaler.

Då ville Henrik schyffert att alla skulle gå till Grand Hotelets facebooksida och ge ett lågt betyg på hotellet. Det gick då ner ända till 2,6 och henrik Schyffert var glad och ville att det skulle sänkas ännu mer.

Men Sverige demokraterna uppmärksammade detta och bad att SD anhängare skulle sätta ett högre betyg.

Det gick då upp till 3,9 och sedan landade på ca 3,6.

Sedan gick Grand hotellets vd ut och sade att dom inte borde ha hyrt ut till SD. Och det är ju väldigt konstigt. Lever i Ryssland eller vad är detta? Detta gör ju direkt att 25 procent av befolkningen inte kommer att sätta sin fot på Grand Hotell.

Grand hotell skriv då följande på sin Facebooksida. På internet står då följande bla, citat”

Tiotusentals personer har röstat

I betygsfunktionen har det även gått att kommentera. Tiotusentals personer har de senaste dagarna betygsatt hotellet. En övervägande majoritet har satt fem eller en stjärna.

Sent igår hade drygt 14 000 satt fem stjärnor och drygt 12 000 satt en stjärna. Snittet var då 3,2.

”Review-funktionen har varit en arena för politiska kommentarer de senaste dagarna. I och med vårt ställningstagande tidigare idag att vi inte borde genomfört det arrangemang som hölls i fredags kväll kommer samma sak att hända igen”, skriver man på sidan.

Hänvisar till andra

I inlägget hänvisar man till andra sajter för möjligheten att betygsätta hotellet:

”Vi har försökt hålla funktionen öppen in i det längsta, nu har vi beslutat att stänga den och hänvisar under tiden den är stängd till andra bedömningssiter”, skriver man. Slutcitat”

Nu är det ju så att det finns andra sidor där man kan ge omdömen till hotellet. Dessa kommer förstås att bli likadana. Dvs det kommer att blir svårt för hotellet att förklara för ev besökare från utlandet om varför man har så dåligt betyg. Och det kommer automatiskt att bli mindre gäster.

Så idioten Henrik Schyffert trodde att han gjorde något bra, det kommer nu att sluta i att Grand Hotel får en himla massa mindre kunder. Tack för den duktiga insatsen Henrik Schyffert, tror att Grand Hotel är nöjda med dig.