Bäst i test!

Jag har haft mycket ledig tid när jag har varigt här i Vitryssland. Och därför planerade jag redan när jag var i Sverige att jag skulle börja med en distanskurs i SEO. Dvs sökmotoroptimering. Och jag läste mycket i Sverige och på vägen hit.

Jag tycker att det är skitroligt. Jag kunde lite innan och det gör att det hela blir så mycket roligare. Jag optimerade en hemsida som heter www.flyttfirmorgoteborg.se och jag fick 100 poäng av 100 möjliga.

Men jag är absolut inte färdig med den ännu. Jag vet så mycket mer som jag inte har använt och det kommer att göra att den visas ännu högre upp på Google. Just nu har jag plats nummer 4 på sökordet flyttfirmor Göteborg.

Uppdateret "Idag den 6/12 ligger jag på 3,e platsen. Så jag är mer nöjd nu".

Och det är otroligt bra. Men jag vet att jag kan ännu bättre och att jag har en massa saker kvar att göra.

Dom jag lämnade in provet erbjöd mig tom att börja jobba ifall jag mailade till dom. Men det är jag tyvärr inte intresserad utav.

Jag skall göra några sidor till och lära mig mer. Och sedan får man se vad som händer med detta. Skulle jag vilja jobba med det så hade jag hellre startat en egen seo firma.

Jag menar varför jobba för någon annan. Först skall jag göra den bättre. Sedan andra hemsidor. Och då har man ju okså något att visa upp.

Jag vet att det är otroligt stark konkurrens på just flyttfirmor så jag är nöjd tom när jag låg på första sidan. Men bättre kan det bli. Mycket bättre. När jag började så låg min hemsida på sidan 2.