Poker!

Jag tycker att det är ganska sjukt att spela vissa typer av spel. Det mest sjuka spelet är dom som spelar på maskiner där man inte har en chans att vinna.

Dvs Jack vegas. Man kan vinna max 500 kronor. Och spelar man och förlorar 500 kronor så lär man ju inte vinna tillbaks dom.

Men trots detta så står det folk vid dessa maskiner och lägger in hundra lapp, efter hundra lapp. Jag undrar hur en sådan människa tänker. Eller inte tänker.

Nu menar jag inte ifall man spelar bort 100 eller 200 kronor medan man väntar på maten på en restaurang eller om man spelar medan man åker tex Danmarks båtarna och bara spelar bort någon mindre valuta.

Utan jag menar dom som absolut måste bort oh spela efter jobbet eller efter dom har fått lön eller socialbidrag.

Jag fick erbjudandet att ladda ner poker Viber och gjorde det. Nu så spelar man utan pengar och får markörer att spela för.

Jag tycker att istället för att spela något annat spel så lär man sig här att spela och det utan att satsa riktiga pengar, sedan kan man ju se om man klarar av det eller inte.

Jag började med några tusen i markeringar och var uppe i över 500 000 kronor, sedan gick jag ner till 250 000 kronor som jag ligger på nu. Tycker att det är ett kul lärospel eftersom man spelar mot riktiga personer.

Men skulle jag förlora där så skulle jag aldrig i hela mitt liv satsa riktiga pengar på poker.

Jag märker också det att det var lätt att vinna i början och att jag nu när jag har kommit upp i nivå märker att personer har blivit mer erfarna och bättre på att spela. Och det blir därmed också svårare att vinna.

Men jag har även ett annat spel att ev satsa på. Det svar som jag spelade för i tiden när jag vann över 120 000 kronor och tog då ut 85 000 kronor.

För jag är inte så dum att förlorar man så fortsätter man inte. Jag kommer att återkomma ang det spelet och säga hur det går när jag har provat det i 2 veckor först.

På Viber poker heter man samma som man heter på självaste Viber. Jag heter Russia 777 där och det är ganska roligt för vissa från Ukraina, Ryssland, Belarus som spelar på Viber poker pratar med mig ibland.

Men jag har inte lärt mig dom bokstäverna så ag hinner aldrig se vad dom skriver. Men det är ändå ganska häftigt att dom ”pratar” med mig.