Besök från Vitryssland.

I morgon lördag, dagen innan det nya året så kommer Olga och hennes 4 åriga dotter till Göteborg. Det skall bli trevligt och jag tänkte att jag skall visa dom Göteborg lite. Och låta dottern få ha det lite trevligt.

Funderar på Universeum. Kanske Liseberg, Och kanske någon Djurpark, lek och buslandet, café. Sedan får man se på internet ifall det finns något annat intressant att göra. Har förberett lite här hemma med lite leksaker till Dominika.

När jag beställde biljetter så var det otroligt billigt. Betala ca 1300 kr för båda och tur och retur. Dom stannar här i Göteborg i 7 dagar.

Vet att jag inte har skrivit på bloggen. Men som sagt, vill inte skriva bara för skrivandet skulle. Utan ha något att berätta. Och det blir det väl nu när dom kommer hit. Skall hämta dom på Landvetter i morgon på morgonen.

Något som jag tyckte var gulligt med Olga var att hon sa till mig att hon inte ville att vi skulle tappa kontakten med varandra. Och det tyckte jag var väldigt gulligt sagt. Även vi killar behöver få höra att vi är omtyckta…