Jackpott

Det nya året kunde inte börja bättre. Nu kanske man börjar undra, har Patric köpt ny bil? Svar, nej ännu bättre. Har Patric planerat en ny utlandsresa? Svar, nej ännu bättre. Kanske börjar spela  poker och vunnit? Svar, just det, nej ännu bättre.

Då kan man ju börja fundera på vad det kan vara. Jo jag var ju hos Olga i Belarus, eller Vitryssland som jag hellre säger. Och stannade där i 6 veckor.

Och nu visar det sig att Olga är gravid. Jag blev förstås glad. Olga är otroligt vacker. Och är ung, bara 31 år gammal. Så jag är glad att det blev vi två. Vi har träffats 3 gångr i Vitryssland, och Olga har varigt i Sverige 2 gånger än så länge.

Olga gjorde tre styckan gravidtester i Vitryssland. Och jag vet ju att i sverige så är dom så pålitliga att läkarna går efter dom. Och jag kan inte tänka mig att dom är sämre i Vitryssland än i sverige.

När olga kom till mig så gav hon mig en liten julklapp. Sedan efter det så gav hon mig en liten låda. Jag öppnade lådan och tittade i lådan. Upptäckte en liten lapp. 

Där stod det att vi skulle ha ett bra liv osv. Jag blev glad eftersom jag tycker så bra om Olga. Sedan så visar det sig att Olga håller i locket som satt på asken. Hon vrider på locket och där på undersidan av locket så sitter det ett gravidettets från Vitryssland. 

Med ett possitivt svar förstås. Jag blev glad. Det var först då jag viste att hon var gravid. Sedan sade hon att hon hade gjort två till i Vitryssland. 

Och hon sade även att hon ville gör ett till i sverige. Jag sade förstås ja. Jag köpte ett gravidtest på apoteket och det skulle man testa på morgonen för bästa resultat.

På morgonen så kom Olga in till mig när jag sov. Hon hade gjort testet och sade att det inte visade positivt. Jag svarade bara okey. Jag var trött och tänkte att det var fel på testet eftersom hon ändå hade testat positivt i Vitrysland. Hon kanske hade gjort något fel med testet. Trots att jag hade förklarat hur det skulle göras.

Det finns ju en otroligt massa olika tester. Senare när jag vaknade så frågade hon om jag inte ville se testet. Då förståd jag att det var positivt. För varför skulle man säge så annars. 

Jag blev glad. Så nu väntar vi en liten kid om ca 8 månader och några få dagar. Jag kommer förstås att skriva här om allt. Och jag har redan några bra namnförslag.

Jag gillar inte vanliga namn som Mikel, Anders, Marie, Anna. Men Olga får förstås vara med och bestämma namn så vi får se vad det blir. 

Fortsttning förljer.