Knarkare!

Ibland gör jag små flyttar för billiga pengar. Dvs personer man känner betalar mycket lite för att vi gör en flyttav tex någon möbel eller liknande.

Man hjälper vänner eller någon från Facebook som har väldigt dåligt ställt.

Jag hjälpte en tjejkompis som är narkoman. Och när vi lastade av så hade jag spelat på bet365. Jag vann 9400 kronor. Och blev glad, så jag talade om det för polaren som vi bar med.
Tjejen som vi hjälpte hörde vad jag sade att började prata om att hon hade så dålig ekonomi och att hon låg riktigt risigt till.

Det visade sig att hon hade en skuld till sin knarkförsäljare. Och han var inte glad på henne. Han hade hotat med både det ena och det andra.

Dagen efter så fick jag ett sms från henne. Där stod det, Citat" Tänkte fan som du vann igår tycker nästan du skulle kunna bjuda mej på en limpa med billiga cigg å typ en matkasse, så jävla hungrig så jag vet inte vart jag skall ta vägen. Drogerna har gått ut typ helt å jag mår skit när jag måste tända av. Samtidigt har jag värsta paniken hur jag ska lösa fram pengar. så just nu sitter jag typ bara å gråter. slutcitat"

Hon hade frågat mig om jag kunde låna henne pengar. Men att långa ut pengar till en pundare är som att kasta ner dom i toaletten och hoppas att dom kommer tillbaks.

Jag talade om för henne att jag lånar inte ut pengar eftersom jag har dålig erfarenhet av det.

Jag svarade inte ens tilbaks på sms,et. Jag anser att om jag hjälper henne att köpa cig och mat så är det som att jag stöder hennes knarkande. Och det är jag helt emot.

Hade jag svarat på hennes sms, så hade jag typ skrivit, Fråga din knarleverantör om du inte kan få cig och mat av honom. Han har nog tjänat bra med pengar på dig nu.

Men jag tänkte att det hjälper ju inte ett dugg. Är man narkoman så är man. Jag tycker att det är värsta sortens människor.

Är man så jäkla dum att man ens börjar. Det är som att någon frågade mig om jag inte ville prova. Jag svarade nej. Har aldrig provat droger och kommer aldrig att göra det heller.

Om man skulle prova? Varför? Det är som att säga till ett barn, du får äta en glas, smaka på den. Men sedan får du absolut ingen mer.

Med andra ord, det finns ingen logik i att pröva skiten.

Jag brlir dock glad när jag hör att vissa folk knarkar. Det är dom som stal från mig, Dvs markus på starke man flytt, som har fått så dåliga omdömmen att det inte är klokt. Och sedan Christoffer Wennberg som jag har hört har börjat knarka. Så jävla gott hoppas att dom knarkar ihjäl sig.