Postnord sämst i Världen!

Hade skickat tilbaks ett paket med postnord eftersom det var felbestält av mig. Jag använde mig inte av en sk returlapp utan jag skickade tillbaks det som paket.

Tyckte dock att det hade gått lång tid sedan jag skickade tillbaks paketet. över 2 veckor sedan. Så jag ringde upp företaget som jag skickade tillbaks bläcket till. Tror att det låg i Växjö.

Då säger dom att dom inte har fått paketet ännu. Jag trodde först att dom skojade för det var över 2 veckor sedan jag skickade det. 

Hon som jag pratade med i telefon sa att det kunde ta lite tid ifall man skickade en retur. Men jag använde mig inte av retursedel utan betalade full porto själv.

När jag sedan säger detta till en anställt inne på okq8 macken så säger dom som jobbar där att dom hade skickat ett paket för över 1 månad sedan och det har fortfarande inte kommit fram.

Alltså postnord måste vara världens sämsta företag. När posten fanns så tog det 2-4 dagar. Nu tar det hur lång tid som helst. Och så många som har klagat på postnord när det gäller paket. 

Man undrar ju vad dom har för konstigt system. För det måste ju vara helt jäkla fel system. När en sak inte fungerar då byter man och gör det bättre. 

Det är ju inte ett nystartat företag precis. Man att dom kunde bli så otroligt dåliga. Jag får hoppas att paketet kommer fram under detta året.. Men det är klart det är ju bara Januari nu,, så det borde det väl göra.. 

Jag tänker på att det är ju trots allt i slutet på januari, så jag får väl hoppas på lite tur...