Resor

Skopje i Makedonien.

Eftersom jag har varigt ute och rest mycket så får jag även nuhetsbrev om resor.

Först hittade jag en resa till Makedonien.Endast 300 kr för en tur och returbiljett så det var klart att jag blev tvungen att boka in en resa i början av mars måand.

Sedan efter det så fick jag ytterligare ett erbjudande om att åka till Vilnius, Litauens huvudstad för endast 300 kronor.

Jag gillar att se mig om och det är alltid trevligt med nya resmål. Jag sparar på magnetskyltar från städer jag har varigt i så jag har några stykna. Och det är alltid trevligt att få se nya länder.

Helst hade jag velat åka till Ukraina eller moldavien eftersom jag behövar köpa nya mobiltelefoner. Men det kommer väl det också när tid och lust finns.

När jag reser utomlands så kan det vara lite tråkigt att åka själv. Till Makedonien blir det ensamt men det är inga problem. Jag är van vid att resa själv och jag klarar mig själv.

Jag kopplar upp mig med dator och tittar efter sevärdigheter. Och har inga problem att hitta på något att göra. Man hittar alltid tillbaks till hotellet antingen genom mobiltelefonens gps eller taxi

När jag skall till Vilnius så blir det med Olga. Det skall bli trevligt att se henne och sedan får det bli en resa till Vitryssland efteråt.