victoriahearts.com is SCAM

victoriahearts.com är en dejtingsite,, jag gick med förhopning att det var en scamsite, det är inte ofta det är riktiga siter när det gäller att någon vill dejta en utländsk man.

Och det är gratis först och man får 20 krediter. Jag tänkte se ifall jag kunde komma på att det var en scamsida innan det. Jag fick alltså skriva 20 svar innan jag blev tvungen att betala för att få mer krediter.

När man registrerar sig så är det som en vanlig site. Man lägger ut foton och skriver lite information. Och varje gång någon svarade så skrev jag att man kunde prata på skype för att se vad dom svarade. En svarade att jag kunde prata med ägaren av siten för att få hennes skype.

Jag skrev tillbaks att jag vill inte prata med någon som inte har egen vilja, ett barn vill jag absolut inte prata med.

Eftersom det var tjejej som var så unga som ca 25 år som skrev så är det ett varningstecken på att det är en scamsida. Vilken 25 åring är intreserad av en 53 åring? Det handlar förstsås bara om att jag skall betala för krediter. 

Och det kom väldigt fort många svar. på 5 minuter kom det 20 svar, det finns ingen seriös dejtingsite som ger er 20 svar på 5 minter, men här handlar det om att få så mycket som möjligt för att man skall spendera krediter och köpa nya. 

När man får svar och mejl som är för perfekta, att dom verkligen skickar pussar eller skriver grymt bra, då är det oftast scam.

Och när ej site vill ha betalt för varje svar så är det absolut jämnt scam, tror inte att någon site har det på det sättet som är seriös. Har inte sett det ännu, och kommer nog aldrig att komma.

Förmodligen sitter det killar eller tjejer bakom skärmen som bara skriver och skickar ut nya frågor och svar.

Allt för att lura andra på pengar.....