Hon gick i fällan!

När jag sökte tjej utomlands så skrev jag att jag ville ha en ärlig tjej. Detta med tanke på att min exfru var mytoman och otrogen. 

Jag träffade Olga från Vitryssland och vi har träffats flertalet gånger. Och när vi började träffas så sade vi båda att vi skulle lämna dejtingsiten som vi träffades på.

Jag lämnade den för över 1 år sedan. Sedan har vi träffats både i Sverige och i Bellarus. 

Det har varigt vissa små saker som gör att man blir misstänksam ifall Olga är ärlig eller inte. Om hon har fler som hon skriver till.
Det har bla varigt att hon när hon är i sverige inte vill gå in på sin skype för att prata med sina sk "vänner". 

Hon har alltid sin telefon på ljudlöst när jag är hos henne. Alltid. 

Sökord olenika898 Olenika 898  +375298400620 belarus vitryssland Olga Rogovcova Olga Yatskevich

Hon går ibland ut för att göra små ärenden och frågar inte om vi alla skall gå ut, dvs jag får då passa barnen. Har inte hänt så ofta men man kan ju tänka sig att det är någon annan som vill prata med henne på skype just då.

Det finns också flertalet facebook sidor med hennes profilbild fast stavningar på andra sätt. Och vid ett tillfäle skrev hon till mig utan att tänka sig för, från ett av dom andra kontona.

Sedan sade en vän till mig när jag berättade detta att jag skulle logga in på samma site för att se om Olga var på siten. Efter över 1 år, klart att hon inte var där. Vi planerade att gifta oss, ha barn, bo tillsammans. osv.

Men jag gjorde en profil och sökte på Olga, hittade henne inte, och det var ju bra. Men sedan tog det ca 1-2 dagar och Olga började prata om att hon ju älskade mig, det var hon sparsam med tidigare att säga. Och att hon ville gifta sig snart.

Tror man att jag är så dum att jag inte märker saker och kan tänka själv, nej du. Vill du ha en kille i fortsättningen. Håll dig till en person. Det funkar inte att ha ett flertalet killar.. tyvärr inte.. 


Jag blev konfundersam men höll med henne eftersom jag verkligen älskade henne.

Efter ytterligare en dag så säger hon att hon har sett mig på sajten. Då förstod jag att hon hade en sida där inne och att sidan var dold. det går att ha dolda sidor där inne.

Då förstod jag också att hon hade varigt där inne i över 1 år, och jag förstod att hon då skriver till andra. Jag är ute efter en ärlig tjej. Så hej då Olga.
Hade hon verkligen tyckt om mig så mycket som hon säger så hade hon raderat sin annons för länge sedan. 

Sökord Olga Rogovcova Brest vitryssland, belarus, olenika898 +375298400620