Dålig parkering

Känner en som har en bensinstation i centrala Göteborg. När vi är där och fikar så ser vi att det står en bil som är ganska skrotig. Den är körbar men ser ut som en 3000 kronors bil. Den står vid sidan av byggnaden och även nästa dag ser man samma bil på samma plats.

Och så fortsätter det. Man ser bilen och den får även parkeringsböter. Jag pratar med ägaren och säger att jag kan ta bort bilen därifrån. Han säger att det inte går att få bort den. Och att det kommer att ta tid.

Jag säger åt honom att jag kan ordna det redan samma dag. Han frågar då hur. Jag svarar att det vill han inte veta, men att den försvinner.

När klockan är efter 18,00 och arbetsdagen är slut för mig så går jag dit och tar bort bilen från bensinstation.

När jag sedan kommer bort till mackan och skall fika så bjuder dom mig på kaffet och säger att chefen ville att jag absolut inte skulle betala för kaffet. Jag står alltid på mig normalt när personer skall bjuda mig och jag vill göra rätt för mig. Sedan kostar ju inte kaffe så himla mycket heller.

Vi fikar nästan var och varannan dag på den bensinstationen eftersom dom har bra kaffe där och sedan så ligger bensinstationen väldigt centralt också. Så vart man än skall så åker man nästan förbi där.