tascl.com SCAM

Tascl.com är scam liksom Quatar som det står på alla mejl man får. Så blir du erbjuden något av Quatar så undvik dom. Även om du trycker på att du inte vill ha mejl mer så skickar dom ändå.

Får du en massa mejl om att du har vunnit en cykel, pengar eller en bil. Vad du än har vunnit så kan du se det som ett sätt att lura dig på antingen att ni skall klicka på en länk med virus. Lura av dig dina kontouppgifter. Eller på annat sätt ge ut information.

Och skall ni betala 10 kronor för en ny mobil som kostar flera tusen annars,, då är det lurendrejeri. När en mobiltelefon i inköp ligger på flera tusen så ger man inte bort dessa till någon.
Varför skulle dom göra det?

Det skickar mejl till personer om att dom har vunnit en el-cykel och en massa saker.
Tittar man på sidan tascl.com utan att klicka på länken så ser man att sidan inte är godkänd. Dvs inte säker att göra betalningar på då den inte är krypterad.

Som man ser på bilden här så ser man att webbsidorna under är godkända men inte just tascl.com och det kan även bero på att det är virus på dom länkarna.

Att ens tro att man får en cykel är lika dumt som att tro att man har vunnit flera miljon på ett lotteri där det står att Microsoft eller Yahoo eller Facebook är dom som ger bort pengar till en okänd som inte har gjort något, och helt plötsligt så skall du få flera miljoner.

Jag kommer nog att försöka lägga ut ett flertalet av deras mejladresser här för att se om det går att åtminstone hjälpa någon.

Ett varningstecken här på färetaget är att dom anväder Quatar som avsändare, det gör att om du söker på det så kommer det upp kända saker på just Quatar. Detta gör att det företaget som skickar en massa skräp kommer mycket längre ner i sökresultatet och det är ett varningsteken när dom inte har ett eget sk företagsnamn som är unikt. 

Skulle man tex ha en bluffirma som skickar skräpmejl och mejl med falska länkar som har virus. Heter man då tex, Göteborg och personer skall söka på företaget så kommer det upp så mycket annat om Göteborg att man inte lär hitta dåliga omdömen eller varningar om just det falska företaget.

Detta utnyttjar blufföretagen. Så skall ni kolla upp ett mejl och söker på något som någon annan har som företagsnamn eller om ordet är något som tillhör en stad eller annat känt. Se det som en bluff, eller sök på exakt adress tex, göteborg.nu eller vad det nu kan heta..