Mot warszava

Nu sitter jag på Landvetter och väntar på flyget mot Warszava. Det skulle ha blivit en resa till Sant Petersburg och jag hade bokat biljett. Men eftersom hon jag skulle träffa inte kunde just det datumet så fick jag ändå boka ny biljett. Biljetten var ju redan betald.

Och eftersom jag skulle få boka ny biljett så tänkte jag att det var bättre att träffas i något annat land så slipper man hålla på med visum.

Det underlättar ju ifall man slipper hålla på med det. Man blir tvungen att ordna försäkring, hotellvistelse och ett intyg från hotellet.

Som är ganska enkelt att få visserligen. Sedan skall man fylla i en massa papper och information om vad man skall göra i landet eller vem man skall träffa.

Och då skall det vara imed nformation om den personen också. 

Då tänkte jag att även om jag betalar tjejens biljett så blir det ändå enklare att slippa allt pappersarbete. Och speciellt nu när vi bara skulle ses i 2 dagar. Jag ser verkligen fram emot att få träffa henne och det skall bli helt underbart. 

Det är även bra att träffas i 2 dagar så att man får se varandra. Jag vet att jag kommer att gilla henne. Hon är väldigt go att prata med och otroligt snygg.

Jag har köpt med mig en liten present till henne och även köpt arracs bollar för att se vad hon tycker om smaken. Jag tycker att dom är goa och dom finns oftast inte att köpa i många länder. 

Jag kommer att lägga ut bilder här på vår resa och jag har även bokat ett mycket bra hotell. Ett 5 stjärnigt hotell och en loge.