• Vardagsrummet

  • Vardagsrummet

  • Badrummet

I Warszava

Fotot visar matsalen där frukosten äts. Mycket mysig och trevlig miljö.

När man valde hotell i Warszava så ville jag ha ett lite extra bra och fint hotell. Därför valde jag H15 Boutique Hotel som är 5 stjärnigt. Och det var verkligen ett bra val.

Jag tänkte också att jag ville ha ett lite bättre rum än ett standardrum så jag valde ett senior loge rum som är lite större och finare än ett standardrum.

När man först såg rummet så så fick man den där wow känslan. Det var verkligen fint. 

Och jag blev förvånad. Jag har varigt på många 5 stjärniga hotell i Ukraina och har dock aldrig varigt på ett hotell som har precis allt som man önskar sig. 

Jag gillar tex när det finns vattenkokare, kassaskåp, fint badrum, internett, bra frukost, aircondition, snygg inredning, fina möbler, kyskåp.

Detta hotellet har verkligen allt. Och lite till.

Med lite till menar jag att oftast så fattas minst en sak av det som jag nämner. Men här finns allt och även en egen expressomaskin i köket. 

Sedan var det även otroligt tyst inne i rummen. Man hörde aldrig någon bil eftersom vårt fönster låg mot gården. Och det gjorde absolut inget. Det var bara ett stort plus att slippa höra trafiken.

Det var verkligen unikt. Även vattnkokare har dom samtidigt. Det gillar jag verkligen.

Och frukosten skall vi inte tala om. Bästa frukosten hittils. Nu har jag varigt på frukostar som har varigt nästan perfekta. Men bara nästan.

Detta frukosten var inte nästan perfekt. Den var ett steg bättre. Det var först och främst att dom hade en väldigt trevligt miljö där dom hade frukosten i. Sedan ett väldigt bra sortiment av frukost.

Och sedan även att dom lagar till omelleten så som man vill ha den på plats.
Så dom står alltså vid frukostborden och tilllagar den. Grymt snyggt.

Så skulle jag få ge detta hotall några stjärnor så hade det blivit 6 av 5...