Till Italien

Jag och en kompis kommer att åka till Italien nästa helg för att hämta hem lite motorcyklar. Vi har fått tag i Motorcyklar på 180 kubik.

Dessa är eftertraktade i Göteborg och samtidigt får man lite semester. Vi bilar ner och det blir en lång 2 dagars resa. 

Vi har i redan sålt alla innan vi ens har fått in dom i Sverige.

Det är en eftertraktad modell och jag har annonserat ut dom på blocket. 

Kommer att lägga upp lite bilder här på bloggen.  Jag har alltid många bollar i luften samtidigt och det har jag även nu. Men jag vill aldrig skriva om något fören det sker och är helt säkert på att det blir av.

Jag har några bra affärsideer och personer bakom mig som vill stötta och vara delaktiga.

Vissa bättre och vissa sämmre. Jag har en person bakom mig som är miljarder men killen som jag då skulle jobba med och ha företaget med går inte att arbeta med. Det har visat sig att han både ljuger och är arbetslös. Han verkar bara kunna jobba i perioder. 

Så även om personen bakom skulle satsa flera miljoner som det hade handlat om så är det väldigt viktigt vem man arbetar med. Jag drar då hellre igång långsammare med någon annan eller själv. 

Killen som jag skulle jobba med har arbetat för oss i perioder. Sedan kommer undanflykterna om varför han inte klarar av att arbeta. Sedan vill han arbeta igen och slutar efter ett tag. Det går ju inte att dra igång något med en sådan kille.

Sedan vill man ju inte gå direkt till miljardären bakom och prata med honom för jag tycker att det är fult att göra på det sättet.

Det tragiska med det hela är att han som är så rik är alkoholist. Fast han sköter sig i samhället. Men det är tragiskt hur vissa spenderar sina pengar. 

Men nu blir det först Italien så får vi se när nästa resa går. Jag förmodar att det blir ganska snart.