• Tatyana

  • Grillrestaurangen

  • Snyggingen och jag på cafe

Tiden i Warszava

När jag mötte Tatyana så var det på flygplatsen. Vi tog taxi till Hotellet och lämnade av våra väskor. Vi tittade igenom hotellet och det var väldigt lyxigt och fint.

Sedan gick vi ut för att hitta något ställe att äta på. Vi frågade hotellet om restaurang och dom hänvisade till en restaurang som låg ca 150 meter från hotellet. 

Maten var bra. Väldigt gott och köttet som jag beställde var väldigt mört och fint. Men man fick inte så där mycket som en normal portion borde vara. 

Efter det så tittade vi runt i Warszava. Jag hade bett Tatyana att ta med skor som det gick att promenera med. Och det hade hon gjort. Vi promenerade och tittade runt. När man var lite halvtrött i benen så tog man en kopp kaffe på ett cafe.

Nästa dag så gick vi till Gamlastan och det var väldigt mycket turister där. När vi skulle äta så tittade vi oss omkring och jag såg att det stod grill på en resaurang. Och tyckte att det måste vi testa. 

Vi gick upp till övervånigen som var lite större. Jag såg på bilder att dom hade grillspett o ch tänkte att det måste jag testa. Det lostade 69 zlotty som är lika med 165 kr. Jag frågade servitören om man behövde beställa två stycka för att bli mätt. Men han sade att det behövde man inte.

Tatyana beställde potatis och kött och grillade grönsaker. Hon fick en stor köttbit. Domkom sedan med potatismos och ett grillspett som var en halvmeter högt minst. Dom, gav mig en tång och bad mig hålla i köttbitarna allt eftersom han sakr ner dom från spettet. 

Efter att ha skivaat 4 stora bitar frågade han mig omjag ville ha mer. Jag svarade ja, och fick 4 bitar till. Sedan var jag nöjd. Det var gott kött. När jag nästan var färdig kom dom in med ett nytt grillspett och sa att det var kött med vitlökssmak. Dom gav mig några bitar av det. 

Man kände inte vitlökssmaken men det var gott och bra. Efter ytterligare en stund kom dom in med ett nytt grillspett och sa att det var kyckling med bejcon. Och sedan ytterligare ett med kyckling. Detta var verkligen en bra måltid.

När vi satt där på övervåningen så satt vi och tittade på folket som gick. Såg bla en hemlös man som letade i papperskorgarna. Och hade hittade saker för han åt direkt från papperskorgen. Tänkte att jag skulle vilja ge honom en peng omjag mötte honom. Tyvärr så gjorde jag inte det..