Kärleken

Många undrar nog vad som händer och jag skall skriva lite om det nu.

När jag var i Warszava så var tjejen väldigt trevlig, bra och go, Hon är snygg och något som jag hade kunnat tänka mig att fortsätta med. Men när jag kom till Göteborg så skrev hon knappt något och då tycker jag att det kunde kvitta. Är man inte mer intreserad än så så lägger jag ingen energi på det. 

Jag träffade dock en tjej på en sajt och det blev både hennes första dejt och min första dejt på den sajten. Hon var helt öppen och skrev att hon bara ville träffa mig av alla dom som hade hört av sig till henne. Jag märker på henne att hon är seriös. 

Vi jobbar båda mycket, och en dag behövde hon hjälp med att ta sig till Borås ca 5 mil från Göteborg. Jag erbjöd mig att köra henne eftersom jag ville träffa henne. Och när vi träffades så sade hon direkt att vi hade setts förut.

Det visade sig att jag hade flyttat henne för 8 år sedan. Hon hade bott granne med mig och viste vem jag var. Ganska otroligt. Hon hade då 2009 gått isär ur ett förhålladne och då var jag gift. Jag mins hennes inte eftersom vi har många kunder.

Men hon sa att Fastighetsskötaren där vi båda bodde då hade rekomenderat mig och min flyttfirma. Och nu träffades vi igen. 8 år senare. Hon är vacker och vi pratar och jag hjälper henne att ta sig till Borås där hon bla tar hand om 3 katter och där hon även lånar en bil av sitt ex. Hennes bil var nämligen på verkstad. Och vilken bil har hon? 

Jo en BMW 700 och svart.. Helt underbart. Vi pratar mycket och tar en liten fika på vägen.

Hon har 2 jobb så vi har inte så mycket tid att träffas just nu. Men vi försökte träffas en dag men då hade jag så mycket jobb att det inte gick att träffas. Men hon förklarade efter 2 dagar att hennes bil inte startade. Jag sade till henne att jag hjälper henne.

Jag köpte startkablar och vi startade bilen. Den startade direkt, en BMW 525,a. Vi åkte iväg lite innan hon skulle jobba och bestämde att vi skulle ses till helgen som kommer. 

Hon är väldigt vacker. Jag märker också på henne att hon är 100 % seriös. Precis en sådan tjej som jag vill ha. Detta är en tjej som är asiat. Jag gillar deras värderingar och dom är vackra. 

Kommer säkert att lägga ut en bild på henne någon gång. Men inte just nu. När helgen kommer så funderar jag på att vi ska åka till havet och grillar så att vi får lite tid för oss själva.