Trevligt hotell i Italien. Frukost och wifi ingick.

Italien Hotell

När vi bilader ner i Italien för att köpa motorcyklar så hittade vi ett trevligt hotel. Vi kom till en stad där vi skulle köpa en av motorcyklarna. Sökte på nätet och hittade ett hotell inne i staden. 

Dom ville dock ha 1400 kr per natt. Så vi åkte vidare och hittade ett hotell med bra parkering och vettigare pris. Dom ville ha 900 kr per dygn. Vi stannade där 2 dagar. Frukost ingick och även internett. 

När man skulle lämna rummet så lade man bara sin nyckel vid ett bord. Se bild. Det var förmodlar jag inte så mycket stölder där så dom litade verkligen på gästerna. Normalt sett när jag är utomlands så brukar jag alltid ha med mig nycklarna till hotellet för att slippa lämna in dom och för att slippa att be om dom varja gång.

Men eftersomnyckeln satt på ett större hjärtan så var det lättare att låta domligga på bordet. 

Det var en ganska dålig frukost men ändå okey. Hellre en dålig frukost än ingen alls. Vi åkte vidare efter 2 dagar och fick med oss en mc från denna stad i norra Italien. 

Det var varmt varje dag och oftast ca 37 grader. Här fanns det visserligen ingen aircondition och heller inte en enda fläkt på rummet. Dåligt faktiskt.