Rena fängelset.

När vi var i Italien så körde vi från stad till stad för att köpa motorcyklar. Det varma vädret och lite semester fick vi på köpet. Det var närmare 40 grader varmt och otroligt fint väder. Knapt några moln oftast.

När vi var i en stad så hittade jag ett billigt hotel i en stad. Hittade fram till adressen som var en vanlig portuppgång. Dörren in var öppen och jag hade kollar upp så det var rätt nummer och gata.

Vi gick in båda två och gick upp för trapporna för att leta reda på boendet. När vi kom längst upp så var det bara till att gå ner igen. Vi mötte två personer när vi gick ner och man hejar ju inte på dom eftersom vi inte kunde språket. Och befolkningen där knappt kan egelska. 

När vi kom längst ner så är dörren ut til gatan låst. Det går inte att öppna den heler. Livsfarligt om det hade börjat brinna tex. 

Vi gick upp för trappan och såg att det fanns ett fönster en vång upp. Vi öppnade fönstret och det ledde ut till bakgården. Man kom ut på ett tak några meter högre upp.

Vi gick ut påtaket och märkte att det var ca 2,5 - 3 meter högt. Jag gick först och såg att det var ett kylagretag till en airkondition som satt fast på väggen längre ner. Och även att det gick vattenledningar gemns med väggen som man kunde klättra på.

Jag tänkte att kommer jag bara ner så struntar jag ifall något lossar från väggen eller ifall något går sönder. Det viktigaste var att komma ner. Jag tog tag i vattenledningarna och kanade ner mot kylagregatet. Hoppade den sista biten. 

Polaren kom efter och vi lyckades komma ut.