Service Italien

När vi var i en stad i Norra Italien. Någon stans mellan Pisa och norra Italien så skulle vi äta. Jag hittade en Kinarestaurang genom Google. Tänkte att i en kinarestaurang där får man alltid mat så man blir mätt och nöjd.

Ja, i Sverige i varje fall. Först så kunde dom inte engelska ens, trodde att nästan alla kineser kunde det. Men vi beställde och honkom tillbaks till mig och frågade om jag ville ha grönskaer till. Jag svarade nej. Är inte så förtjust i Grönsaker.

När jag fick min portion så trodde jag att dom skulle komma ut med en tallrik till med köttet. Men det visade sig att så inte var fallet. Utan dom här små knappnålarna som ligger på tallriken. Just det, det skall föreställa köttet.

Detta var verkligen det fattigaste jag har sett i en betalt matportion. Tror inte jag har sett något sämmre någon annan stans. Hade jag nu bott i denna staden så hade jag sagt åt dom. även om dom inte kunde språket. 

Och hade aldrig satt min fot där någon mer gång. Det var ca 80-90 sittplaster i restaurangen och det var bara vi och några personer till där inne. Dom som var där förutom oss dom var där för att dricka. 

Jag har en vän som har en thairestaurang lite utanför Göteborg. Dom serverar också så där lite mat. Inte så som i detta fallet men ändå lite.
Och varje gång man kör förbi på motorvägenså hade man ju annars kört in för att äta där så att man stödjer deras restaurang.

Men får man väldigt lite så är det ju inte så trevligt att åka dit. Och det tror jag att man förlorar på i längden. Jag menar inte att man måste ge jätteportioner. Lagom är alltid bäst.

Men det får ju ändå vara så att man blir mätt.