Dålig service

När vi åkte ner till Italien så passerade vi hela Tyskland. Det som var possitivt med Tyskland var väl vissa vägar, Vissa var bra oftast, och några var lite sämre ibland. 

Det som var dåligt var att det är otroligt dyrt och att dom utnyttjar det att man passerar motorvägen och att dom därför har dyra priser. På dricka och ja, på allt. 

Jag köpte två styckna 12 volts lampor i en bensinstation. Dom kostade 250 kr styck och det var meningen att jag och polaren jag hade med mig skulle ha varsin.

När vi kommer in i lastbilen så kontrollerade vi om dom fungerade och det visade sig att bara den ena av dom två lamporna fungerade. Dom gick på 12 volt.

Jag gick tillbaks in med polaren och sade åt kvinnan bakom disken att den ena inte fungerade. Och trots att jag hade varigt inne i butiken 1 minut innan så sade hon att hon ville se kvittot.

Kvittot hade hon lagt framför kassan fast jag hade inte tagit det eftersom garantin ändå inte hade spelat någon större roll när vi hade haft dom i Sverige.

Jag frågade henne på engelska om hon skämtade med mig. Och hon sade att hon ville se kvittot. Jag viste att detta var dom två sista lamporna som fanns kvar annars hade jag gått bort och tagit en ny.

Jag kallade henne för både det ena och det andra med fula ord. Sedan gick jag mot utgången men lampan i handen. När jag var framför utgången så tog jag lampan och slängde den rakt ner mot marken så att lampan gick i flera bitar. 

Och då menar jag verkligen slängde. Jag tog sats med armen genom att höja upp den så högt som möjligt så att det skulle bli en redig smäll. Och det blev det.

Sedan gick jag bara ut därifrån. Jag tyckte att hon lika väl kunde få städa lite och samtidigt få tillbaks sin lampa. Jag bryr mig inte om småpengarna men med den servicen så är det helt kattastrof.

I sverige behövs kvitto för att kassörksan skall veta om att du har köpt den i samma företag. Men här viste hon om att jag hade köpt den 1 minut innan.

Då tycker jag att hon var värd orden hon fick höra, och dom var inte snälla. Samtidigt så tror jag ändå att hon får skämmas lite när andra butiksanställda där inne undrar vad det var som hände. 

Och polaren som var med mig skrattade gott åt det inträffade. Han tyckte att det var så jäkla bra att jag kastade lampan i golvet..