Bloggen

Några hör av sig och undrar varför jag inte skriver något på bloggen.
Just nu har vi väldigt mycket att göra med firman och annat. Det tar mycket tid och det kommer att skrivas mer här förstås.

Men som jag har sagt tidigare att jag vill skriva något som har ett budskap eller något som är intresant på annat sätt.

Jag utbildar mig även inom SEO, Sökmotor optimering och det är otroligt mycket att kunna och att läsa på. Det är ju det som gör att man syns högre upp på Google. 

Just nu ligger jag på en stabil 5,e plats men jag har nu fått mer kunskap och kommer att komma högre upp. Först så skall jag ändra lite och jag hoppas kunna ta plats 1, 2 eller 3. Skall jag var ärlig så tror jag att det blir bra.

Det är på sökordet Flyttfirmor Göteborg som jag arbetar mest med pga konkuransen där.

Nu bygger jag och arbetar med sidan www.flyttfirmorgoteborg.se och har väldigt många besökare på den sidan. Men mer skall det bli.

Har tankar om att bygga upp en egen bloggsida också. Får se när det blir. 
Och se om namnet är upptaget. 

Nu har jag registrerar det nya namnet Russia777 kommer det att vara.  Det är unikt och lätt att komma ihåg. Pansarmannen kommer förstås att finns kvar också.

Sedan underar jag på att lägga ut hela pansarmannen på youtube men det får man se om det blir bra..  Ny hemsida blir det i varje fall. Lättare att styra vad man vill med hemsidada som man själv styr och sköter.

Men jag lovar att det kommer att komma nya inlägg här snart.

 Idag, den 6/9-17 ligger flyttsidan på 4,e plats..