Jag heter Linn

Jag spelar ibland på svenska spels spel. Och eftrsom jag har tappat bort mitt spelkort så har jag lånat ett spelkort från en tjej. Hon heter Linn Andersson. 

När jag spelade sist så gick det inte att dra kortet med magnetremsan så dom försökte flera gånger.  På vissas ställen går det men ibland tar det lite tid och ibland går det inte alls. 

När jag lämnade över spelkortet så provade kassörskan och tittade även på kortet och läste namnet. Linn Anderssom stod det. Det var nämligen så att jag frågade om kortet fungerade i deras maskin för det funkar inte alltid för mig. 

Hon sade då "Men detta är ju inte ditt kort". Jag kunde ju inte säga nej, Då hade jag ju inte fått spela. Så jag var helt allvarlig och svarade, JO, Heter du Linn så kassörskan. Och jag svarade ja, helt allvarlig utan att skratta.

Hon sa då, "okey" och så fick jag spela. Nu funkar det visserligen med att använda passet på vissa ställen och då kan jag spela i mitt egna namn. 

Då kan vissa spelbutiker scanna in passet och så får man spela på det sättet.

Man kan normalt spela med körkort eller idkort. Men jag tappade bort mitt körkort för över 1,5 år sedan. Och eftersom posten har svårt att hitta fram till min brevlåda så har jag inte brytt mig om att göra något nytt.

Skulle polisen stoppa mig så säger jag bara att jag har förlustanmält det. Och att jag finns med i passregistret så att dom kan kolla upp mig den vägen om dom vill. 
Då kan dom om dom vill kolla mitt foto i deras dator.

Då får man böta ibland men det är inget jag bryr mig om.