Jag känner en som arbetar i en Cikel K bensinstation. Och han är bara anställd där av han som har besninstationen. Men även ägarens barn arbetar där. 

Dom är inte så gamla, gissar på mellan 24-30. Och det är så att dom stjäl pengar från sin pappas firma genom att inte redovisa allt som kommer in.

Det kan vara kunder som betalar med jämna pengar, eller så ger dom lite rabatt på biluthyrningen och luras på det sättet. 

Det är ju så att går ett ställe runt lite grann och du har någon eller några som det är fallet som tar pengar från företaget så då går det riktgit dåligt.

Pappan som driver bensinstationen måste ju ta tag i problemen. En lösning är att kontrollera videokamerorna och försöka lösa det. Eller så ber man vänner gå in och handla och se om det går rätt till.

En annan enklare lösning är att anställa ny personal. Och sedan vara stenhård om det händer något. Dom som stjäl tycker förstås att dom har rätt till det på något sätt. För att det är deras pappa. 

Men dom förstör så otroligt mycket för honom att dom inte förstår det själva. 

Ett annat sätt att kontrollera ärligheten om man hade haft en sk öppen kassa. Det är att lägga i några extra hundralappar och sedan när dom räknar kassas så ser man om personen säger till om detta eller stoppar det i egen ficka. 

Men vad man än gör så går det inte att lossas som att problemet inte finns. Det kan ju bara bli sämmre och sämre...