Dag 1 i Kazakstan!

Det börjar med att jag åt mat med tjejen som hade hämtat mig på flygplatsen. Hon visste ett ställe som hon tyckte var bra. Och det var det. Maten var billig och vi pratade lite.

Tjejen som hade mött mig på flygplatsen ville träffa mig även nästa dag. Jag sa ja bara för att vara snäll. Tänkte först att man kan träffas och fika och sedan inte träffas mer.

Men hon var absolut inte min smak. Hon var lite mullig i ansiktet men ganska söt. Men tyvärr inte tillräckligt för att falla mig i smaken.

Men det var inte det ändå. Hon förklarde att hon var mycket intreserad av mig. Och det som jag sämst av allt inte gillade med henne var att hon var dubbelt så bred över arschlet än vad som var normalt. Och det gillar jag inte alls. Gillar normal storlek på tjejer.

Och visst finns det dom som kan vara lite kraftiga och passa i det. Men då får det ju vara lika överallt. 

Så jag tänkte först träffa henne nästa dag bara för att vara snäll. Jag sa att vi skulle höras på VWupp. Men dagen efter så hade jag inte löst att träffa henne.

Jag träffade en annan tjej. Hon var väldigt vacker. Men jag märkte på hennes sätt att vara att hon inte var intresserad.

Men vi var ute och åt tillsammans och även fikade. Kikade runt lite och tittade i två olika köpcenter. Hittade en Armaniaffär med en någorlunda snygg tröja. Det var på gränsen att jag skulle köpa den.

Tänkte att jag kanske hittar något bättre och väntar då hellre. 

Tjejen som visae mig runt ville titta i affärer me vanliga kläder. Jag svarade henne att jag inte var intreserad av den typen av kläder.

Hon svarade att dom var lika bra som dom kvalitetskläder som jag brukar handla. Hon tyckte att jag var konstig som ville köpa dyrare märkeskläder istället för dom kläderna som hon brukar handla. 

Jag svarade att jag köper märkeskläder för att jag gillar det. Och att nästan alla vill ha märkeskläder innest inne.