#metoo

#metoo verkar vara bra tycker många, Men vad alla inte fattar är att det har kommit till just för att få bort diskusioner från att alla våldtäcktsmän, taffsare och dessa skäggbarn och liknande som kommer till Sverige och som taffsar, våldtar, retuala lekar där man stänger in tjejer och angrpier sig på dom.

Tar dom på brösten, mellan benen, och våldför sig på dom. Och sedan när skäggbarnen blir gripna så skall man tycka synd om dom och inte om brottsoffret.
Straffen här skall vi inte prata om. 

Du kan våldta en ung tjej och förstöra hela hennes liv.
Straffet för dessa båtflyktigar bir ett "ajja baja, inte göra så". Sedan skall man förstå att dom ju lider av att ha varit med i krig eller annat.

Paulo Roberto hade skämtat med idioterna på #metoo och skrivit, "Vad kallar man en sexuellt trakasserad robot? – R2 #metoo", skrev han på sin Instagram för bara några dagar sedan.

På hans twitter kan man sedan läsa, Avstäng från FB efter mitt skämt... Rätt allvarligt när tokvänstern försöker tysta meningsmotståndare. Folks öma tår är tydligen viktigare än yttrandefrihet..

Och det är väl bara att hålla med. Jag menar vaför bry sig om någon har taffsat på någon för 10 år sedan? Skillnad om det hade hänt inom en snar framtid.

Det påminner mig lite om detta,, 

➤ En kvinna i 60-årsåldern bosatt i Sundsvall har polisanmält en man för sexuellt ofredande. Detta efter att mannen hälsat på kvinnan när de har mött varandra på gatan.

Henrik Blusi, som är förundersökningsledare för brottsutredningen uppger till Sundsvalls tidning att kvinnan ”upplever det provocerande när han hälsar på henne och säger i anmälan att hon känner ett obehag av detta”. Blusi överväger dock att lägga ned utredningen. ”Jag ser inte att det här är ett ofredande, man måste ju få hälsa på folk”, säger han till ST.