Utländsk=oskyldig

Det var en otroligt grov v åldtäckt som utfördes av flertalet utlänningar. Ja, det var faktiskt utlänningar. Det går att läsa mer om den här.

 

VARNING FÖR OBEHAGLIG MEN VIKTIG LÄSNING

Imorgon fortsätter rättegången mot de män som står åtalade för att ha våldtagit en kvinna i ett trapphus i Fittja förra året, sannolikt en av de värsta gruppvåldtäkterna vi sett i Sverige.

Jag har läst hela förundersökningen och väljer nu att publicera den utsatta kvinnans egna ord om våldtäkten, som enligt åtalet pågick i flera timmar. Det är otäckt att läsa, men viktigt för att förstå vidden av vad som skett. För att få stopp på den här utvecklingen måste vi dra fram det vidriga i ljuset. Nedanstående citat är tagna direkt från förundersökningen.

Ur förhör med kvinnan 2016-08-15:

”Det var 19-20 killar som väntade i ett trapphus. Dom diskuterade vem som skulle få sätta på mig först och jag fick panik. Någon höll fast mig mot väggen och stoppade ner snoppen långt ner i halsen.”

”5-6 killar lyfter upp mig och bär mig genom trapphuset. De andra följer efter. Sedan får jag en spark i huvudet.”

”Sedan dunkade de mitt huvud i golvet och jag blev medvetslös. När jag vaknade hade jag en i varje hål. Munnen, analt och vaginalt. Sedan byttes de om.”

”De drog upp mig till 2:a våningen i trapphuset. Många stod med byxorna nere och väntade på sin tur. De drog av mig allt, jag var helt naken, kläderna låg lite varstans i trapphuset. De sparkade mig. De är smala, långa, invandrare av olika nationaliteteter. De är i 20-årsåldern.”

”Jag låg på golvet, sedan fick jag stå på alla fyra. En var framifrån och en var bakifrån. De andra skrattade. De tyckte det var roligt.”

”En man kom ut i trapphuset för att slänga sopor. Han gjorde ingenting för att hjälpa mig. Han hälsade på killarna och gick in till sig igen. Jag låg då naken på golvet.”

Polisens anteckningar efter förhör 2017-06-19:

"Hon beskriver igen hur de höll fast henne och vände henne så att en kille kunde sitta i trappan och trycka in sin penis i munnen på henne, samtidigt som de kunde våldta henne analt. Hon säger att just den handlingen, när en tvingade in sin penis och tryckte den ända ner i halsen, samtidigt som en annan våldtog henne analt, det var det värsta under hela våldtäkten."

”Hon berättar att det var någon av killarna som tog fram en kniv i samband med att de skulle våldta henne i analen. Hon skrek då ”snälla inte i rumpan”. Kniven la han sedan på golvet. Hon berättar att hon vid det här tillfället låg på mage på golvet och sträckte sin arm och tog kniven. Hon berättar att hon sedan högg med den runt i luften så gott hon kunde för att kunna freda sig. I detta skeende hade någon av killarna trängt in i hennes anal. Eftersom hon låg på mage mot golvet kunde hon inte se så mycket av vad de andra killarna gjorde.”

”En kille var lite äldre ca 25-27 år, kraftig/vältränad, tog ett hårt tag i henne och drog upp hennes huvud. Han körde därefter in sin snopp i hennes mun. Han körde in snoppen så långt att hon fick svårt att andas. Hon försökte vrida bort sitt ansikte för att få bort snoppen och få luft. Killen blev då arg och slog ett knytnävsslag i hennes ansikte så att hon fick näsblod.”

”När detta pågick var det flera yngre killar som kom fram och ville ha sex med henne.”

Det här är en av de vidrigaste förundersökningar jag har läst. I början av december kommer domen och jag hoppas innerligt att gärningsmännen då får sitt straff. Allt annat vore en skandal. Följ min sida för uppdateringar.

_________________________________________________
Stöd till arbete med oberoende journalistik.
Swish: 0707760990

Har du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig.

Joakim Lamotte är en otroligt duktig journalist och han har nu anordnat en insamling till offret, (Till tjejen som blev utsatt för den råa gruppvåldtäckten om ni inte förstod det). Dom andra våldtäcktsmännen behöver man inte samla in till, dom får ändå skadestånd från staten dom stackarna..

INSAMLING TILL VÅLDTÄKTSOFFER

Misstänkta våldtäktsmän i Fittjarättegången friades idag av tingsrätten.

Polisutredningen har varit ett haveri från första början och sannolikt kommer dessa män få skadestånd medan den utsatta kvinnnan inte får ett öre.

Härmed startar jag en insamling till kvinnan, för att ge henne lite upprättelse.

Sätt in pengar via Swish: 0707760990 eller kontonummer 6235-536119732 Handelsbanken.

Märk insättningen: ”Våldtäktsoffer”

Jag kommer redovisa allt i slutet av veckan och se till att varenda öre går till den här kvinnan.

Nu hjälps vi åt att stå upp för en kvinna som blivit sviken av rättsväsendet.

Det här är inte bara en insamling till ett våldtäktsoffer utan en markering till hela svenska samhället som gång på gång sviker utsatta människor.

Dela detta inlägg så mycket det bara går.

Joakim Lamotte är en otroligt ärlig kille som efter tidigare insamlingar redovisar hur mycket han får in. Han tar inte så mycket som en krona i egen ficka. Och det går att lita på honom till 100 procent.